Mama Werkt in "levende lijve"!

11 - 4 - 2015 // 3768 keer bekeken

Bijna 5 jaar geleden kwam bij mij het concrete idee om een arbeidsrechtelijke kennis-website te maken voor werkende mama’s (uiteraard ook papa’s). Een website die eenvoudig kennis overbrengt van de rechten en plichten die een werkgever en een werknemer hebben in de arbeidsrelatie. Immers vanuit kennis praat je gemakkelijker, maar bovenal maak je bewuster en zelfverzekerder afspraken. Vanuit Zuiver Arbeidsrecht zijn we vol enthousiasme en energie aan deze klus begonnen en trots zijn we op het resultaat.

Ik had 5 jaar geleden niet kunnen bedenken dat we nu staan waar we staan. Na gedegen voorbereiding en onderzoek, is de website op 11 december 2013 de lucht in gegaan. Vervolgens hebben we naast online ook offline de nodige aandacht gehad, onder andere de TC Tubantia, Ouders van Nu en RTV Oost. Trots zijn we, temeer nu we bevestigd hebben gekregen dat het onderwerp erg speelt onder zowel de werkgevers als de werknemers en dat onze manier van kennisdelen wordt gewaardeerd.

En toen werd ons de vraag gesteld of we op de leukste Familiebeurs van Twente willen gaan staan; de Papa Mama & Ik Beurs in de Twentehallen te Enschede. Actief kennisdelen, maar nu offline en persoonlijk. Uiteraard doen we dat graag. Vandaag (zaterdag 11 april 2015) en zondag de 12e staan we dan ook in onze stand en nodig wij u van harte uit om gezellig kennis te maken.

Heeft u een vraag, stelt u hem gerust!

Meer informatie over dit onderwerp?

Vul hier onder uw naam, telefoonnummer en e-mail adres in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vind je deze pagina ook nuttig voor je vrienden?

Deel deze pagina dan op jouw favoriete social media!

Gratis spreekuur!

Elke 1e vrijdagochtend van de maand.

Aanmelden is wel verplicht.
Gebruik eenvoudig de aanmeldbutton!

Meld u aan!

Blijf met ons blog op de hoogte van arbeidsrechtelijk nieuws

Vrouwenquotum: meer vrouwen aan de top

Het vrouwenquotum speelt al jaren een rol. In 2013 werd door het kabinet vastgelegd dat minimaal 30% van de raden van bestuur en de raden van commissarissen uit vrouwen moest bestaan. Tot nu toe w...

Lees verder

Wensgroet!

Lees verder

Zuiver Arbeidsrecht

MamaWerkt Arbeidsrecht is een initiatief van Zuiver Arbeidsrecht.

Bekijk www.zuiverarbeidsrecht.nl voor meer informatie.

Contactgegevens

Deldenerstraat 61
7551 AC Hengelo (ov)

T: 074 - 700 21 16
E: info@mamawerkt-arbeidsrecht.nl

Ontwerp en realisatie: Bandwerk internet- en reclamebureau